Miért válaszd az Endocenter-t?

Ha a fogaink egészsége a tét, biztosra szeretnénk menni. Számtalan szolgáltató közül választhatunk manapság, a fogászati technológia soha nem látott fejlődésen ment át, és megy át napjainkban is. Jogosnak tűnik tehát az igény, hogy a lehető legjobbat válasszuk, a legjobb szolgáltatást, a legfelkészültebb orvost, a legprofibb szolgáltatót.

Az sem elhanyagolható, hogy szeretnénk azt, hogy egy helyen megkapjuk a választ a kérdéseinkre, megoldódjanak a problémáink, ne fájjon a fogunk, vagy éppen szép legyen újra a mosolyunk.


Az Endocenter éppen ezért teljes körű, az igényeket maximálisan szem előtt tartó fogászati centrumként működik. Pontosan tudjuk, hogy pácienseink teljes elégedettsége az a fokmérő, melyhez ragaszkodnunk kell.

 

De lássuk egy kicsit részletesebben az Endocenterben elérhető szolgáltatásokat!

-          Az első lépés mindig a fogászati konzultáció. Ez elengedhetetlen, hiszen fel kell mérnünk a páciens állapotát, ha van betegsége, gyógyszert szed - tájékozódnunk kell. Nem kevésbé fontos, hogy a fogorvos kellőképpen informálódjon a szájhigiéniai szokásokról.


-          A kezelést megelőzi a képalkotó diagnosztikai vizsgálat, vagyis röntgen vagy CBCT felvétel készítése a páciens fogsoráról, vagy adott fogairól. Ezeknek a felvételeknek a megtekintése és elemzése után készülhet el a kezelési terv, melyet az orvos az Endocenterben minden esetben egyeztet a pácienssel.


-          A fogtömések készítésekor minden esetben esztétikus tömőanyagokkal dolgozunk – az amalgámot ezek már teljesen kiszorították. Sokféle árnyalatból lehet választani ezeknél a tömőanyagoknál, amelyek nagyon magas minőséget képviselnek a fogászatban.


-          A mikroszkópos gyökérkezelés rendelőnk egyik specialitása. A lehető legmagasabb szakmai színvonalon történik a fogkezelés, a mikroszkóp alatt végzett eljárás lehetővé teszi, hogy mindent tökéletesen látva, komplikált eseteket is hatékonyan megoldjunk – miközben a páciens is akár nézheti a beavatkozást. A mikroszkópos gyökérkezelés a legprecízebb eljárások közé tartozik.


-          Természetesen készítünk fogpótlásokat is, mégpedig ezeket is a legmodernebb anyagokból és technológiával. A fogpótlások éppen alkalmazandó fajtája nagymértékben attól függ, hogy mennyi hiányzó fogat kell helyettesíteniük, így lehetnek azok hidak, koronák vagy éppen inlay/onlay betétek vagy tömések is. A lényeg itt mindenképpen a magas szakmai elvárásokon túl az esztétikum: olyan fogpótlás készítése, ami a lehető legharmonikusabban illeszkedik a páciens szájába.


-          A gócbetegségekről is szót kell ejteni, hiszen az Endocenterben nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy foglalkozzunk azzal, ha ilyen betegségek kialakulnak. Nagyon fontos ugyanis felmérni, pontosan diagnosztizálni, hogy miről is van szó, hol van az a gyulladás a szájüregben, ami gyógyítandó. Ne felejtsük el, hogy egy nem kezelt foggyulladás a szervezet egészét terhelheti!


Milyen szolgáltatások vannak még az Endocenterben?

Meg kell említenünk még, hogy ha gyermekének a fogainál barázdazárásra van szükség, akkor is szeretettel várjuk – igyekszünk a gyerekfogászatot játékossá tenni, és természetesen fájdalommentessé.

Ha fogkő leszedésre vagy éppen rossz lehelet kezelésére van szükség, akkor is várjuk, ahogy sikertelen kezelések után is bátran jöjjön el hozzánk. Ez is az egyik specialitásunk.


De mi van akkor, ha sürgősen kell a segítség?

-          Akut fájdalom esetén, sürgős esetben természetesen mi is azonnal reagálunk. A lehető leghamarabb, már aznapra időpontot adunk, és a fogorvos az adott probléma megoldásával foglalkozik – természetesen ebben az esetben is a megfelelő képalkotó diagnosztikai eszköz segítségével. 


ESSEN SZÓ A FÁJDALOMRÓL IS ! 

Nálunk a kezelések alatt nagy hangsúlyt fektetünk a fájdalommentességre. Az érzéstelenítés előtt mindig bekenjük az ínyt egy érzéstelenítő zselével így a zsibbasztás sem fáj. Amikor kritikus részhez ér a kezelés mindig nagyon óvatosan végezzük a kezelést, úgy hívjuk hogy monitorozzuk a beteget-folyamatosan kérdezzük hogy érez-e bármit is. Ha kell a fogba is tudunk  érzéstelenítőt adni, és sok lehetőség van a teljesen fájdalommentes kezelés véghezviteléhez, még a gyökérkezelések alkalmával is. 


Bármilyen fogászati probléma is legyen, maximális profizmussal, felkészültséggel várjuk Önt! Mi azért vagyunk, hogy a fogászat valóban egy szolgálatás legyen – az Ön egészségéért.

Keressen minket bizalommal! Foglaljon időpontot már most!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kínzó kérdés a fogászati kezelés után: a fájdalom - 2. rész Mi fájhat gyökérkezelés után?

Gyökértömött fog – miért kell néha megismételni a gyökérkezelést

Digitalizáció a fogorvoslásban - beszélgetés dr. Jeney Judit fogorvossal a mikroszkópos gyökérkezelés jeles képviselőjével