Szeretnéd megismerni egy felső 6-os karrierjét?

Akkor gyere el november 06-án szombaton a Jeney Akadémia következő kurzusára.


Ezen a napon végig követjük egy felső 6-os karrierjét. Megnyitjuk, megkeressük MB2-t, feltágítjuk és letömjük, illetve ha marad idő akkor revidiáljuk is. Az elkészült gyökértömést röntgennel ellenőrizzük. Minden Kollégának ajánlom aki nem a húzást javasolja egy bonyolultabb fognál, hanem megmenti. A tematika onnan indul, ahogy a páciens belép a rendelőbe. Hogyan világosítom fel? Hogyan diagnosztizálok? Hogyan menedzselem a tűtörést? Hogyan kommunikálok a páciens felé az árakról?

Egy olyan összefoglaló tanfolyam a célunk aminél minden kérdésre választ kaphattok, beleláttok a kulisszák mögé, tippeket, trükköket osztok meg veletek. A végén pedig egy élőműtétet is megtekinthettek. A mikroszkóp csak segíti a munkát, általános fogorvosok jelentkezését is várom!

Főbb témáink:

CBCT analízis, Ergonómia, Trepanálás, Gyökércsatorna megmunkálása, Gyökértömés, Revízió, MTA, Single visit, Perforáció zárása, Tűrendszerek előnyei, Vital terápia.

Helyek limitált számban elérhetőek, érdemes minél hamarabb foglalni.

Ára: 299.000 Ft + ÁFA.
Helyszín: Jeney Akadémia, 1132, Budapest, Visegrádi utca 13 I/5




Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kínzó kérdés a fogászati kezelés után: a fájdalom - 2. rész Mi fájhat gyökérkezelés után?

Gyökértömött fog – miért kell néha megismételni a gyökérkezelést

Digitalizáció a fogorvoslásban - beszélgetés dr. Jeney Judit fogorvossal a mikroszkópos gyökérkezelés jeles képviselőjével