A MASZK UTÁNI VILÁG: MOSOLYOGJ BÁTRAN! - A digitális mosolytervezéssel ebben segítünk Neked!


Mi pedig elmondjuk, hogyan tudunk neked ebben segíteni a digitális mosolytervezés segítségével.



Lassan több mint egy éve már annak, hogy maszk mögé bújtattuk az arcunk nagy részét, beleértve a szánkat is. Valljuk be, nehezen szoktunk hozzá, de mára már mintha kissé a mindennapjaink rituáléjává vált volna a maszk felvétele.

A hírek és a napi történések viszont egyre inkább afelé mutatnak, hogy felkészüljünk arra, hogy szép fokozatosan elhagyjuk a jól ismert textil-vagy papírdarabot. Legyünk tehát optimisták – és mosolyogjunk!




Kép: Dr. Jeney Judit - fogszakorvos, a Jeney Akadémia és az Endocenter alapítója és csapata

Egy mosoly és más semmi – de hogyan lesz a legszebb?

Mert mi lehet annál jobb érzés, mint végre megint nem csak a szemünkkel kommunikálni, de végre mosolyogni a világra? Abban pedig, hogy ez a legszebb legyen, még segítségül is hívhatunk egy rendkívül modern szolgáltatást. Ez pedig nem más, mint a digitális mosolytervezés, mely nálunk a Smile Design nevet kapta.

Nincs arra tehát szükség, hogy egyből beleugorjunk valami visszavonhatatlan és gyökeres változtatásba, már ami a fogainkat illeti. Nem is beszélve a túlzott fehérítésről, vagy a műnek látszó túlságosan nagy porcelán koronákról, amelyeket aztán egyfajta mementóként hordhatunk a szánkban. Nagy szerencsénkre ezen már túl vagyunk, ha a fogaink esztétikus kinézetéről van szó. Lépjünk tehát szintet!

Mik is a digitális mosolytervezés előnyei?

Az első és minden bizonnyal az egyik legfontosabb pozitívum az kétségtelenül az, hogy mindenféle következmény nélkül tervezhetjük meg leendő mosolyunkat. Találkoztunk már nem egy pácienssel, aki elkeseredetten kérdezte, hogy mit lehetne tenni egy alapvetően tökéletesen elkészített, de az arcához nem passzoló híddal vagy koronával – a félelem tehát létező és valós. Ha nem érezzük a magunkénak, ha nem találjuk esztétikusnak a pótlást, akkor bizony akár a mindennapjainkat is megkeserítheti ez az állapot.
Mi azt állítjuk, hogy a digitális mosolytervezéssel mindez elkerülhető – vagy éppen korrigálható.

Ráadásul ez a folyamat még szórakoztató is lesz. A kezelőorvosunk nagy hangsúlyt fog arra fektetni, hogy a lehető legjobban megismerje elvárásainkat, miközben precízen és nagy részletességgel feltérképezi a fogainkat. FÉNYKÉP DOKUMENTÁCIÓ digitális lenyomatok készülnek és persze egy, vagy akár több nagyon részletes konzultáción is átbeszéljük a folyamatot.

És mire számíthatunk, ha ebbe belevágunk?

A konzultációt követően fotók készülnek a száj, a fogak állapotáról is. Mindezeket is figyelembe véve a kezelőorvos egy javaslatot tud kidolgozni egy speciális szoftver segítségével. Ennek a tervnek még mindene változtatható: a szín, a fogak formái, a design. Ezeket is átbeszéli az orvos a pácienssel. Ha minden rendben van, akkor elkészül a modell a fogtechnikus műhelyében, majd a prototípus – ez utóbbit a páciens már ki is próbálhatja, és ha észrevétel van, vagy nem tökéletes a prototípus, akkor még lehet változtatni rajta természetesen.

A korrekció a digitális mosolytervezés során egészen addig elvégezhető, amíg a páciens beleegyezése mellett el nem készül a végleges pótlás. Az utolsó lépés tehát ez – ha készen van, akkor már csak be kell helyezni, és máris mosolyoghatunk a világra. Új mosollyal, ami a miénk, az igényeink szerint készült.
A digitális mosolytervezés tehát egy rendkívül fontos része lesz végső soron egész arcunk megújulásának. 
Ne feledjük, ez a folyamat egy életre szól. Használjuk tehát ki a lehetőséget, amit ez a megoldás nyújt nekünk, és mosolyogjunk úgy a világra, ahogy eddig még nem mertünk!


Hívja munkatársainkat időpontért!  


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kínzó kérdés a fogászati kezelés után: a fájdalom - 2. rész Mi fájhat gyökérkezelés után?

Gyökértömött fog – miért kell néha megismételni a gyökérkezelést

Digitalizáció a fogorvoslásban - beszélgetés dr. Jeney Judit fogorvossal a mikroszkópos gyökérkezelés jeles képviselőjével